ЗА КОМПАНИЯТА FABERLIC

FABERLIC – най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата. Асортиментът на FABERLIC представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето.

През 2003 година Компанията излезе на международния пазар, като в момента FABERLIC има представителства в 24 държави. Повече от 600 хиляди Консултанти си сътрудничат с нас в Европа и Азия. Около 5 милиона потребители всеки ден с удоволствие използват продуктите на FABERLIC!

Компанията произвежда повече от 1000 артикула в своята продукция, като има има 30 патента и влиза в рейтинга «Топ-100 козметични компании».

FABERLIC е спонсор на екологичната организация «ЭКА», която реализира програми «Зелени градове» и «Повече кислород!». По дадените програми на територията на Русия са посадени повече от 7 млн дървета.

FABERLIC има собствено производство, базиращо се на най-високите европейски стандарти за качество, оборудвано с най-модерното и съобразено с екологичните стандарти оборудване, автоматични линии за производство и опаковане на козметичната продукция. С нивота си на потенциални мощности и мащабите на производственото пространство фабриките на FABERLIC е сред най-големите козметични предприятия в Русия.

ИСТОРИЯ НА FABERLIC

timeline_pre_loader

1997

През 1997 година младият предприемач Алексей Нечаев създава първата в историята на Русия козметична компания за «директни продажби», която се казваше «Руската линия». Той разбира за гениалната разработка на съветските учени – емулсия на перфлуорвъглерод, способна да улавя кислород от въздуха и да го доставя в дълбоките слоеве на кожата, благодарение на което клетките на кожата се подмладяват. Той придобива патента за използването на този уникален кислороден комплекс в козметиката и от този момент започва историята на успеха!

1998

През 1998 се появява първата в Русия серия кислородна козметика.

2001

През 2001 година «Руската линия» бива преименувана във FABERLIC. Главна мисия на компанията става не само създаването на качествена козметична продукция, достъпна за милиони потребители, но и способстването за реализацията на тези, които искат да построят собствен бизнес в директни продажби. За по-малко от 5 години възхитените почитателки на продукцията са станали повече от 5 милиона жени из цяла Русия и в други държави. Всички те се доверяват на качеството на козметиката и професионалните съвети на консултантите на компания FABERLIC!

2005

Към 2005 година ние успяхме да постигнем много: станахме международна компания (представителства в Русия и 15 близки и далечни държави), приехме огромно количество консултанти, превърнахме се в една от най-динамично развиващите се световни козметични компании, заемайки 87 място в рейтинга на стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании WWD Beauty Report International.

2007

През 2007 година Faberlic навърши 10 години! Това е много – от гледната точка на съвременната история и е малко – ако погледнем в бъдещето. Като резултат от съвместната работа на лабораториите на Faberlic и японските лаборатории Nikko-Chemical, световен производител на козметични съставки, е открита новата формула на кислородния комплекс — «Двойно дихание» — Novaftem-O2. Вече може уверено да твърдим: ние се научихме да управляваме процеса на микроциркулацията в кожата!

2008

През 2008 година ЦНТР Faberlic съвместно с катедрата по Клетъчна биология и хистология на МГУ откриват ново «оръжие» в борба срещу стареенето — уникалната формула Rala (натурална R-алфа — липоевая киселина), която въплъщават в средствата за антивъзрастова кислородна козметика Rala. През същата година биват получени 2 нови патента за използването на Rala в козметиката. Само за една година са пуснати 60 нови продукта Faberlic. Компанията се изкачва на 86 място в рейтинга за стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании (WWD Beauty Report International).

2006 до 2009

От 2006 до 2009 година хората на Faberlic засадиха около 100 хил. дървета в рамките на програмата «Зелени градове» под девиза: «За градове – дървета, за хората – кислород!»

2011 - 2012

През пролетта на 2011 година към Faberlic се присъединиха още 2 компании – Edelstar и Infinum, а през август 2012 година – компания Sengara. Вече всичко най-необходимо и приятно за дома и здравето може да бъде намерено при един Консултант!

През есента на 2012 година на Големия Международен Форум ние отпразнувахме своята 15 годишнина!

СЕРТИФИКАТИ И ПАТЕНТИ